Woro Widowati – Tak Lali Lali Salahmu MP3

Woro Widowati – Tak Lali Lali Salahmu

Listen: 71

Release Date: 30 October 2021




Deskripsi:

Title: Tak Lali Lali Salahmu
Contributing Artist: Woro Widowati
Album: Tak Lali Lali Salahmu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati – Tak Lali Lali Salahmu

Tak buktekne yen aku bakal iso
Ngadek jejek tanpo kowe sing gawe loro
Opo kowe ra percoyo
Yen karma iseh ono 
Yen dolanan ati sing ati ati 
mengko tibo mburi

Sepurone yen enek salahku 
Aku ikhlas kowe lungo ninggal tatu
Mbendino remuk atiku 
Saben weruh lakumu
wes cukup tekan semene 
hubungane dewe

Reff :
Ojo getun yen mbesok aku wes bahagio
Tatu jeru ning atiku seh mbekas neng dodo
Tak eleng eleng apikmu tak lali lali salahmu 
wes tak ngapuroni tapi aku ra lali

Home