Jihan Audy - OM ADELLA – SAYANG SAYANG MP3

Jihan Audy - OM ADELLA – SAYANG SAYANG

Listen: 360

Release Date: 01 November 2021




Deskripsi:

Title: SAYANG SAYANG
Contributing Artist: Jihan Audy - OM ADELLA
Album: SAYANG SAYANG – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Jihan Audy - OM ADELLA – SAYANG SAYANG

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi kegowo ngimpi
Sliramu ang ngeridu ati

Lintang lintang lan rembulan
Rungokno suara ning ati
Aku sing nandang kasmaran

Sayang sayang sing tak sayang
Kangen kangen kangene atiku
Indahe wengi iki aku tansah kelingan
Nyawang sliramu lan sesandingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

Home