Dory Harsa Feat. Nella Kharisma – Sayang Jowo MP3

Dory Harsa Feat. Nella Kharisma – Sayang Jowo

Listen: 223

Release Date: 01 November 2021




Deskripsi:

Title: Sayang Jowo
Contributing Artist: Dory Harsa Feat. Nella Kharisma
Album: Sayang Jowo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dory Harsa Feat. Nella Kharisma – Sayang Jowo

Sayang apa kabar
Lama sudah kita tak berjumpa
Ku harap kau baik selalu
Bahagia hidupmu walau kau jauh di sana

Ku tau kau merindukan aku
Seperti aku merindumu

Sayang wis dadi pepesti
Aku lan sliramu ra biso nyawiji
Nanging roso tresno iki
Sing neng njero ati ora bakal lali

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak gawe
Mung kanggo kowe

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak tulis
Mung kanggo kowe

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku

Home