Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masalalu MP3

Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masalalu

Listen: 157

Release Date: 04 November 2021




Deskripsi:

Title: Tewas Tertimbun Masalalu
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Tewas Tertimbun Masalalu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masalalu

Kowe tau neng uripku
Tangsah ono neng atiku
Rak bakal lutur sak durunge janur kuning melengkung

Opo kowe rak kelingan
Mbinyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang sayang

Duh kowe wong bagus isek urip ono neng atiku
Aku rak iso lilo lungomu rak bakal tak tompo
Koyo gede neng ombak segoro neng laut kae
Pesisir pasir putih seng tau dadi seksine

Nalikone isek urip madep-madep bebarengan
Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih putih rambulan padang-padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang

Aku rak iso lali udan grimis seng dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wes tok blenjani

Saiki ku bercerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetio
Aku ra iso lilo sampean medot tresno
Manut karo wong tuo gandeng wedoan lio

Loro rasane ati sampean ingkar janji
Mrebes mili elohku iki ra iso tak gondeli
Mung siji dongoku kowe bali marang awaku
Bakal tak embu sakuat-kuate atiku

Aku rak iso lali udan grimis seng dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wes tok mblenjani

Home