Woro Widowati – TOP-TOPAN MP3

Woro Widowati – TOP-TOPAN

Listen: 384

Release Date: 05 November 2021




Deskripsi:

Title: TOP-TOPAN
Contributing Artist: Woro Widowati
Album: TOP-TOPAN – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati – TOP-TOPAN

wes tak cobo ngampet loro
wes tak cobo jogo tresno
loro sing tok jalari ora tak rasakke
najan aku ngerti koe karo liyane

cobo koe ono ning posisiku
opo koe iso kuat atimu
ngrasakke tok larani
ning sak bendinoku
koe ra ngroso kok malah suloyo

kulo pun angkat tangan
atine pun ajur ajuran
kulo tak milih pamit
ati kulo pun roso sakit
ngapurane sayang
aku udu wong top topan
ora koyo idamanmu
sing gampang nrobos atimu
aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

kulo pun angkat tangan
atine pun ajur ajuran
kulo tak milih pamit
ati kulo pun roso sakit
ngapurane sayang
aku udu wong top topan
ora koyo idamanmu
sing gampang nrobos atimu
aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati


ngapurane sayang
aku udu wong top topan
ora koyo idamanmu
sing gampang nrobos atimu
aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

Home