Nurma Paejah ft Adella – Wuyung MP3

Nurma Paejah ft Adella – Wuyung

Listen: 95

Release Date: 07 November 2021




Deskripsi:

Title: Wuyung
Contributing Artist: Nurma Paejah ft Adella
Album: Wuyung – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nurma Paejah ft Adella – Wuyung

Laraning loro ora koyo
wong kang nandhang wuyung
mangan ra doyan
ra jenak dolan
neng omah bingung

Mung kudu weruh
woting ati
duh kusumo ayu
opo ra trenyuh
sawangen iki
awakku sing kuru

Klopo mudho
Leganono
Nggonku nandhang bronto
witing pari..
dimen mari
nggonku loro ati
Aduh nyowo

Duh duh kusumo
ora kroso opo pancen tego
mbok mbalung janur
paring usodo mring
kang nandhang wuyung

Home