Esa Risty – Ngomong Apik Apik | Kentrung Version MP3

Esa Risty – Ngomong Apik Apik | Kentrung Version

Listen: 100

Release Date: 08 November 2021




Deskripsi:

Title: Ngomong Apik Apik | Kentrung Version
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Ngomong Apik Apik | Kentrung Version – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Ngomong Apik Apik | Kentrung Version

Paran baen hang di jaluk
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali-lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik - apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene, hoo
Cukup semene

Home