Difarina Indra ft Brodin Ageng Music – Ojo Dipleroki MP3

Difarina Indra ft Brodin Ageng Music – Ojo Dipleroki

Listen: 119

Release Date: 09 November 2021




Deskripsi:

Title: Ojo Dipleroki
Contributing Artist: Difarina Indra ft Brodin Ageng Music
Album: Ojo Dipleroki – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra ft Brodin Ageng Music – Ojo Dipleroki

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngeti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mbokyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Home