DUO AGENG (Indri x Sefti) ft Ageng Music – Salah Tompo MP3

DUO AGENG (Indri x Sefti) ft Ageng Music – Salah Tompo

Listen: 154

Release Date: 10 November 2021




Deskripsi:

Title: Salah Tompo
Contributing Artist: DUO AGENG (Indri x Sefti) ft Ageng Music
Album: Salah Tompo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik DUO AGENG (Indri x Sefti) ft Ageng Music – Salah Tompo

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Home