Yeni Inka ft Adella – Ilat Tanpo Balung MP3

Yeni Inka ft Adella – Ilat Tanpo Balung

Listen: 353

Release Date: 05 May 2021




Deskripsi:

Title: Ilat Tanpo Balung
Contributing Artist: Yeni Inka ft Adella
Album: Ilat Tanpo Balung – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Adella – Ilat Tanpo Balung

Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo
Tegane atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu

Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali

Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu

Reff :
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali

Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu
Sak karepmu, tutugno lakumu

Home