Woro Widowati ft Siho Live Acoustic – Nelongso MP3

Woro Widowati ft Siho Live Acoustic – Nelongso

Listen: 188

Release Date: 12 November 2021




Deskripsi:

Title: Nelongso
Contributing Artist: Woro Widowati ft Siho Live Acoustic
Album: Nelongso – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati ft Siho Live Acoustic – Nelongso

Wes cukup .. anggonmu ngalarani ati
Anggonmu natoni  roso tresno iki, sing wes tak jogo nganti saiki
Neng kene kota gedhe kang nyekseni 
Sliramu wes tau ngucap janji suci, janji setyo iki , iseh tak simpen neng jero ati 

Reff                                      
Aku ra nyono bakale nelongso,kelangan kowe sing kadung tak tresno
Kurang opo aku iki , tegane mbok blenjani
Aku ra ngiro sliramu kok tego , gawe tatu gawe loro neng dodo
Tak tompo kahanan iki, senadyan loro ati
Cobo .. dadi aku sedelo wae 

Ngerasakne  opo sing tak rasakne , kuyakin kowe rakuat ati
Neng kene  kota gedhe  kang nyekseni 
Sliramu wes tau ngucap janji suci, janji setyo iki , iseh tak simpen neng jero ati 

Reff 
Aku ra nyono bakale nelongso,kelangan kowe sing kadung tak tresno
Kurang opo aku iki , tegane mbok blenjani
Aku ra ngiro sliramu kok tego , gawe tatu gawe loro neng dodo
Tak tompo kahanan iki, senadyan loro ati
Tak tompo kahanan iki  senadyan loro ati

Home