ILUX ID – LUNGO ADOH MP3

ILUX ID – LUNGO ADOH

Listen: 51

Release Date: 18 November 2021




Deskripsi:

Title: LUNGO ADOH
Contributing Artist: ILUX ID
Album: LUNGO ADOH – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik ILUX ID – LUNGO ADOH

Cubo rungokno suaro angin bengi iki
opo koe ora kelingan aku
sing wes tau nig atimu
sing tau gawe we guyu
saiki wes dadi masa lalu

aku pingin sambat sambat karo sopo
sing tak sayang wes lungo adoh
aku pingin cerito cerito yo ning sopo
sing tak sayang wes gandeng wong liyo

Home