Difarina Indra - OM ADELLA – Kalah Awu MP3

Difarina Indra - OM ADELLA – Kalah Awu

Listen: 103

Release Date: 19 November 2021




Deskripsi:

Title: Kalah Awu
Contributing Artist: Difarina Indra - OM ADELLA
Album: Kalah Awu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra - OM ADELLA – Kalah Awu

Ngopo aku sing selalu salah
Ngopo aku sing kudu ngalah
Kedung jeru iso tak jajaki\
Nanging ati ne manungso sopo sing ngerti
Sak landepe belati isih landep lathi
Mulo kudu ngati ati

Aku meneng mung ngempet lara
Aku pancen wong ra sepiro
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemenang, ojo saling njeglang
Sak panase geni isih panas ati\
Yen diomongke neng mburi

Gusti salah kulo nopo Kerep ditulo tulo
Arep sambat bingung karo sopo
Gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku
Yen kudu kalah, aku mung kalah awu

Aku meneng mung ngempet lara
Aku pancen wong ra sepiro
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemenang, ojo saling njeglang
Sak panase geni isih panas ati
Yen diomongke neng mburi

Gusti salah kulo nopo Kerep ditulo tulo
Arep sambat bingung karo sopo
Gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku
Yen kudu kalah, aku mung kalah awu

Home