Happy Asmara – Ikhlas MP3

Happy Asmara – Ikhlas

Listen: 1

Release Date: 20 November 2021




Deskripsi:

Title: Ikhlas
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Ikhlas – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Ikhlas

Ra kroso aku
Bali ning sandingmu
Bareng tresno liyane
Sing bakal mbok perjuangke

Lan aku ra ngiro
Yen bakal ngene akhire
Kudu berpisah ro kowe
Aku lilo, kowe lungo

Senajan atiku dudu nggo kowe
Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku
Aku merjuangke tresno tulus suci
Lan bakal tak buktekke marang liyane
Aku pantes nyanding kowe

Senajan atiku dudu nggo kowe
Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku
Aku merjuangke tresno tulus suci
Lan bakal tak buktekke marang liyane
Aku pantes nyanding kowe

Tak jogo (tak jogo) tresnamu dinggo atiku (dinggo atiku)
Aku merjuangke tresno tulus suci (tresno tulus lan suci)
Lan bakal tak buktekke (tak buktekke) marang liyane (marang liyane)
Aku pantes nyanding kowe

Sampai tiba waktu kita bertemu lagi
Dalam sebuah rasa yang tak berarti
Entah sampai kapan aku tetap menanti
Rasa cinta yang kau khianati

Rasa cinta yang kau khianati

Home