Lara Silvy – Talining Asmoro MP3

Lara Silvy – Talining Asmoro

Listen: 469

Release Date: 06 May 2021




Deskripsi:

Title: Talining Asmoro
Contributing Artist: Lara Silvy
Album: Talining Asmoro – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Lara Silvy – Talining Asmoro

*
Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto ronto
Roso iki tetep jeruning dodo kowe uwes bedo

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Back to *

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso ati soyo keronto ronto
Kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Home