Safira Inema – Aku Sing Nduwe Ati MP3

Safira Inema – Aku Sing Nduwe Ati

Listen: 92

Release Date: 23 November 2021




Deskripsi:

Title: Aku Sing Nduwe Ati
Contributing Artist: Safira Inema
Album: Aku Sing Nduwe Ati – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Safira Inema – Aku Sing Nduwe Ati

Aku seng nduwe ati
Koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa
Koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu
Timbang suwe suwe lambemu tak tuku


Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran

Senajan akeh konco konco
Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kuwi bedo bedo
Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Reff:
Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Walau badai kan menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan

Senajan akeh seng do gudho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng tekan tuwo

Njero atine manungso kuwi bedo bedo
Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Home