Yeni Inka – Udan Janji - Om Adella MP3

Yeni Inka – Udan Janji - Om Adella

Listen: 425

Release Date: 23 November 2021




Deskripsi:

Title: Udan Janji - Om Adella
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Udan Janji - Om Adella – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Udan Janji - Om Adella

Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmara iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko nugemi janjimu 

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku 

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati 

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu 

Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmara iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko nugemi janjimu 

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku 

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati 

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu 

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati 

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Home