Vita Alvia – Lintang Angenan MP3

Vita Alvia – Lintang Angenan

Listen: 333

Release Date: 06 May 2021




Deskripsi:

Title: Lintang Angenan
Contributing Artist: Vita Alvia
Album: Lintang Angenan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Vita Alvia – Lintang Angenan

Semilir e Angin Wayah Wengi
Sing Makili Roso Kangen Iki
Ning Kerlip e Lintang 
Tak Titip Ne Roso Sayang
Roso Sayang Mung Ono Angenan

Ojo Ngomong Sayang
Yen Bakale Koe Ngilang
Ojo Ngomong Cinta
Yen Akhir e Nggawe Luka

Aku Karo Kowe
Mungkin Wis Dudu Jodone
Wes Cukup Semene Wae 
Hubunganku Karo Kowe
Podo Golek Dalan Mlaku Dewe Dewe.
 

Home