Happy Asmara – Salah MP3

Happy Asmara – Salah

Listen: 217

Release Date: 25 November 2021




Deskripsi:

Title: Salah
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Salah – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Salah

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

aku ngerti aku iki sopo
arep tresno aku wedi doso
arep sambat nanging karo sopo
aku ngerti kowe nek’e wong liyo

sepurane yen aku iki salah
nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
arep tak selehne aku ora iso
lek tak angkat aku soyo loro

ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e

Home