Arlida Putri – OTW (Omong Taek We) MP3

Arlida Putri – OTW (Omong Taek We)

Listen: 56

Release Date: 28 November 2021




Deskripsi:

Title: OTW (Omong Taek We)
Contributing Artist: Arlida Putri
Album: OTW (Omong Taek We) – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Arlida Putri – OTW (Omong Taek We)

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
 Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setiya tabake mendua

 Mbok anggep opo atiku opo artine sayangku
 Tulung ngertiyo aku berjuang wis mati matiyan

 Kabeh sing wis mbok ucapne iki ra ono nyatane
 Ngoming wis benci masa lalune
 Kok isih wae stalking mantane

 Wis kadung sayang sayange nanging di anggep sepele
 Tanpa kowe sadar diri sering nggawe loro ati...

Reff: - Ancen otw omong taek we
          - Di wehi ati malah nglarani
          - Ku ngarep cinta sing teko luka
          - Jare setiya tabake mendua

Home