Dhimas Tedjo Ft. Difarina Adella - OM ADELLA – Bojo Loro MP3

Dhimas Tedjo Ft. Difarina Adella - OM ADELLA – Bojo Loro

Listen: 131

Release Date: 02 December 2021




Deskripsi:

Title: Bojo Loro
Contributing Artist: Dhimas Tedjo Ft. Difarina Adella - OM ADELLA
Album: Bojo Loro – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dhimas Tedjo Ft. Difarina Adella - OM ADELLA – Bojo Loro

Abang biru lampune disko
Awak kuru, mikir bojo loro
Bojo sing enom njaluk disayang
Sing tuwo ‘njur wegah ditinggal

Sirah mumet ora bisa turu
Andum trisno, ugo andum wektu
Mikir butuhe, mikir blanjane
Njur saiki bingung atine

Telung dino mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino kanggu sopo
Sing sedino kanggu wong liyo

Home