Yeni Inka – Lali Janjine MP3

Yeni Inka – Lali Janjine

Listen: 141

Release Date: 03 December 2021




Deskripsi:

Title: Lali Janjine
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Lali Janjine – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Lali Janjine

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning Tawangmangu
Nganti lingsir srengenge'ne
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah mbo pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel
Ciwel ciwel ciwel ala ciwell

Lali janjine, kandane, alesane
Mangkel'ake
Sopo wong sing ora gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan-jan'e kowe neng endi
Gelagatmu sajak nyupriyani
Atiku sujono kowe kencan karo wanito liyo

Home