Lusiana Malala – Titip Kangen MP3

Lusiana Malala – Titip Kangen

Listen: 217

Release Date: 07 May 2021




Deskripsi:

Title: Titip Kangen
Contributing Artist: Lusiana Malala
Album: Titip Kangen – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Lusiana Malala – Titip Kangen

Liwat angin sore titip kngene ati,
Numpang ngapurane durung biso nemoni ...

Tak suwun slirane gelem sabar ngenteni
Percoyo'o sayang aku ra bakal lali....

Kangen.... aku kangen sliramu...
Rindu.... aku pengen ketemu....

Liwat angen sore titip kangene ati,
Numpang ngapurane durung biso nemoni....

Padang rembulan neng pelataran....
soyo nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi,sing soyo sepi
soyo nggegowo suwunge ati....

Kanggo sliramu...sing tak tresnani...
 

Home