Safira Inema – OTW (Omong Taek We) MP3

Safira Inema – OTW (Omong Taek We)

Listen: 59

Release Date: 23 December 2021




Deskripsi:

Title: OTW (Omong Taek We)
Contributing Artist: Safira Inema
Album: OTW (Omong Taek We) – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Safira Inema – OTW (Omong Taek We)

ancen OTW omong taek we..diwehi ati.. malah nglarani..ku ngarep cinta.. sing teko luka..jare setia.. tiba'e mendua..

mbok anggep opo atiku..opo artine sayangku..tulung ngertio aku berjuangwes mati matian..

kabeh sing wes mbok ucapke..iku ra ono nyatane..ngomong wes benci masa lalunekok isih wae stalking mantane..

wes kadung sayang sayangenanging dianggep sepele..tanpo kowe sadar diri..sering nggawe loro ati..

Reff:
ancen OTW omong taek we..diwehi ati.. malah nglarani..ku ngarep cinta.. sing teko luka..jare setia.. tiba'e mendua..

mbok anggep opo atiku..opo artine sayangku..tulung ngertio aku berjuangwes mati matian..
kabeh sing wes mbok ucapke..iku ra ono nyatane..ngomong wes benci masa lalunekok isih wae stalking mantane..
wes kadung sayang sayangenanging dianggep sepele..tanpo kowe sadar diri..sering nggawe loro ati..

ancen OTW omong taek we..diwehi ati.. malah nglarani..ku ngarep cinta.. sing teko luka..jare setia.. tiba'e mendua..
ancen OTW.. omong taek we..diwehi ati.. malah nglarani..ku ngarep cinta.. sing teko luka..jare setia.. tiba'e mendua..
 

Home