Happy Asmara – Bakoh MP3

Happy Asmara – Bakoh

Listen: 298

Release Date: 25 December 2021




Deskripsi:

Title: Bakoh
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Bakoh – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Bakoh

Bingung atiku, bungah opo susah
nggrundel ning ati ora tak roso
tulus atiku bakal tak perjuangne
masio kowe mbagi ati ning liyane

nglampahi takdire gusti

tak pendem ning ati
kapan kowe ngerti 
bakoh atiku nompo loro
modal bakoh kabeh tak terjang
dinggo kowe wong sing tak sayang

Bingung atiku, bungah opo susah
nggrundel ning ati ora tak roso
tulus atiku bakal tak perjuangne
masio kowe mbagi ati ning liyane

nglampahi takdire gusti

tak pendem ning ati
kapan kowe ngerti 
bakoh atiku nompo loro
modal bakoh kabeh tak terjang
dinggo kowe wong sing tak sayang

tak pendem ning ati
kapan kowe ngerti 
bakoh atiku nompo loro
modal bakoh kabeh tak terjang
dinggo kowe wong sing tak sayang
Dinggo kowe wong sing tak sayang
 

Home