Lusiana Malala – Ngertenono Ati MP3

Lusiana Malala – Ngertenono Ati

Listen: 362

Release Date: 10 May 2021




Deskripsi:

Title: Ngertenono Ati
Contributing Artist: Lusiana Malala
Album: Ngertenono Ati – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Lusiana Malala – Ngertenono Ati

Wes cukop tak ujo koe cedak sopo wae
Pesenku siji Kabeh ono batas wajare

Aku ra bakal brontak 
Ndak kur gawe kekancanmu rusak.
Cukop aku meneng nyawang koe kepenak

Gembredek rakaruan roso pengen nguntap tenan
Ngematke le temenan nganti iso mesra tenan 
Di pikir dewasa ojo nganti salah paham
Pancen koe pinter mileh konco sing ngacengan

Madep mantep pas ro aku koe di gawe ngguyu
Lakon aku ning mburimu terbakar api cemburu 
Snajan aku ngerti kui Ki kanca kancamu
Ngires ati loro kumat Untu dadi ngilu
 

Home