Putri Kristya ft Ageng Music – Mawar Biru MP3

Putri Kristya ft Ageng Music – Mawar Biru

Listen: 21

Release Date: 06 January 2022




Deskripsi:

Title: Mawar Biru
Contributing Artist: Putri Kristya ft Ageng Music
Album: Mawar Biru – Single
Genre: Dangdut
Year: 2022
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Putri Kristya ft Ageng Music – Mawar Biru

Tumetesing waspaku
Ora tego rasaning atiku
Ninggalake sliramu, priyo idamanku
Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono, ora ngiro
Yen ngene dadine
Aku kudu melu
Ndherekake romo lan ibuku
Mulih neng ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko tondho katresnanku

Ora nyono, ora ngiro
Yen ngene dadine
Aku kudu melu
Ndherekake romo lan ibuku
Mulih neng ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko tondho katresnanku
 

Home