Yeni Inka – Salam Tresno MP3

Yeni Inka – Salam Tresno

Listen: 60

Release Date: 07 January 2022




Deskripsi:

Title: Salam Tresno
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Salam Tresno – Single
Genre: Dangdut
Year: 2022
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Salam Tresno

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe 

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko jogo tresno iso
Sayang aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu
 

Home