Esa Risty – Tombo Teko Loro Lungo (Angel 2) MP3

Esa Risty – Tombo Teko Loro Lungo (Angel 2)

Listen: 41

Release Date: 08 January 2022




Deskripsi:

Title: Tombo Teko Loro Lungo (Angel 2)
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Tombo Teko Loro Lungo (Angel 2) – Single
Genre: Dangdut
Year: 2022
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Tombo Teko Loro Lungo (Angel 2)

Tapi bene
Yowes opo jare
Lilo tak lilakne yen kowe milih liyane
Angel...
Kahanane wes ra setel
Tak terus teruske aku tambah dedel duel

Ra mikir kowe
saiki wes tak loske
silo madep manteb
otw nglalekke kowe...

Mendem mletre asik
ben aku ra panik
mergo kelingan kabeh kenangan
wingi sek pacaran
saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asik
saiki wes ga panik
loro ning dodo
ora tak roso
mergo mletre
tombo teko loro lungo

Angel...
Kahanane wes ra setel
Tak terus teruske aku tambah dedel duel

Ra mikir kowe
saiki wes tak loske
silo madep manteb
otw nglalekke kowe...

Mendem mletre asik
ben aku ra panik
mergo kelingan kabeh kenangan
wingi sek pacaran
saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asik
saiki wes ga panik
loro ning dodo
ora tak roso
mergo mletre
tombo teko loro lungo

Mendem mletre asik
ben aku ra panik
mergo kelingan kabeh kenangan
wingi sek pacaran
saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asik
saiki wes ga panik
loro ning dodo
ora tak roso
mergo mletre
tombo teko loro lungo
mergo mletre
tombo teko loro lungo...
 

Home