Dewa Kipli – Gusti Kulo Ambyar MP3

Dewa Kipli – Gusti Kulo Ambyar

Listen: 225

Release Date: 12 May 2021




Deskripsi:

Title: Gusti Kulo Ambyar
Contributing Artist: Dewa Kipli
Album: Gusti Kulo Ambyar – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dewa Kipli – Gusti Kulo Ambyar

Wingi aku salah nyanding
Saiki aku wes nggolek anyar
Wingi aku uwes tatu
Tapi Saiki tambah jeru

Kulo salah nopo
Bola Bali di gawe loro
Wong seng tak tresno
Nyatane Mesti gawe cidro

Gusti kulo ambyar
Tresnoku Ra ono kabar
Hubunganku uwes bubar
Dekne wes nggolek anyar

Kulo sampun  nerimo
Dekne  lungo aku rapopo
Setunggal mawon Gusti
Tapi seng gawe bahagio

Setunggal mawon gusti 
Tapi seng gawe bahagio

Home