Yeni Inka – Sampun Lilo MP3

Yeni Inka – Sampun Lilo

Listen: 200

Release Date: 15 May 2021




Deskripsi:

Title: Sampun Lilo
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Sampun Lilo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Sampun Lilo

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe 
nanging kowe sayang dee 
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe 
nanging kowe sayang dee 
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo

Home