Syahiba Saufa ft Ageng Music – Iso Tanpo Kowe MP3

Syahiba Saufa ft Ageng Music – Iso Tanpo Kowe

Listen: 520

Release Date: 16 May 2021




Deskripsi:

Title: Iso Tanpo Kowe
Contributing Artist: Syahiba Saufa ft Ageng Music
Album: Iso Tanpo Kowe – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa ft Ageng Music – Iso Tanpo Kowe

ademe wengi iki ngelingke sumpah lan janji
sing wis mbok blenjani
karo kowe cah bagus sing wis gawe tatu
teko neng uripku

***
semilir angin dalu ngelingke esem guyumu
soyo nambah jeru
jeru tembus neng dodo, mergo mbok tinggalno
kowe milih wong liyo

opo ra ngelingi sopo sing ngancani
sopo sing nulungi pas kowe susah ati
saiki wis bedo, kowe ninggal lungo
soyo nambahi loro
***

pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske
nanging bakal tak buktekne
dongaku nggo kowe langgeng selawase
aku iso tanpo kowe

semilir angin dalu ngelingke esem guyumu
soyo nambah jeru
jeru tembus neng dodo, mergo mbok tinggalno
kowe milih wong liyo

opo ra ngelingi sopo sing ngancani
sopo sing nulungi pas kowe susah ati
saiki wis bedo, kowe ninggal lungo
soyo nambahi loro

pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske
nanging bakal tak buktekne
dongaku nggo kowe langgeng selawase
aku iso tanpo kowe

opo ra ngelingi sopo sing ngancani
sopo sing nulungi pas kowe susah ati
saiki wis bedo, kowe ninggal lungo
soyo nambahi loro

pancen iki dalane, tak kuat kuatke, tak ikhlas ikhlaske
nanging bakal tak buktekne
dongaku nggo kowe langgeng selawase
aku iso tanpo kowe

tutukno lakumu, rasah mikir aku
mergo aku wis ra tatu

Home