Syahiba Saufa feat. James AP – Aku Milih Atimu MP3

Syahiba Saufa feat. James AP – Aku Milih Atimu

Listen: 404

Release Date: 16 May 2021




Deskripsi:

Title: Aku Milih Atimu
Contributing Artist: Syahiba Saufa feat. James AP
Album: Aku Milih Atimu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa feat. James AP – Aku Milih Atimu

 

Tak iling sebabe opo
Bungahe atiku sampek tekan dodo
Kowe teko nyunari ati sing wis suwe ora kejamah tresno

Esem mu madangi langit
Langit atiku sing wis ketutup mendung
Untukku engkau diciptakan
Kowe teko sedihku, sedihku menjadi hilang

Aku milih atimu ra ono sitik wae roso raguku
Yo mung karo kowe, ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni
Percoyo tembang iki dadi saksi berikrarnya janji suci
Sedelo pada dunia kubuktikan kau panta ku perjuangkan

Esem mu madangi langit
Langit atiku sing wis ketutup mendung
Untukku engkau diciptakan
Kowe teko sedihku, sedihku menjadi hilang

Aku milih atimu ra ono sitik wae roso raguku
Yo mung karo kowe ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni
Percoyo tembang iki dadi saksi berikrarnya janji suci
Sedelo pada dunia kubuktikan kau panta ku perjuangkan

Aku milih atimu ra ono sitik wae roso raguku
Yo mung karo kowe ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni
Percoyo tembang iki dadi saksi berikrarnya janji suci
Sedelo pada dunia kubuktikan kau panta ku perjuangkan

Percoyo’o
Kupercoyo
Dungakno
Tak dongakno
Podo-podo
 

Home