Alvi Ananta Feat Sigit Alvaro – Sun Ping Telu MP3

Alvi Ananta Feat Sigit Alvaro – Sun Ping Telu

Listen: 227

Release Date: 18 May 2021




Deskripsi:

Title: Sun Ping Telu
Contributing Artist: Alvi Ananta Feat Sigit Alvaro
Album: Sun Ping Telu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Alvi Ananta Feat Sigit Alvaro – Sun Ping Telu

Sawangen mripatku iki
Tresnoku tulus lan suci
Rungokno suworone Atiku
Nyanding awakmu kui angen angenku

Tulung Jogonen Atiku
Ben aku ora cemburu
Pengenku mung Nyanding sliramu
Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Reff

Sayangen aku mas, sun Sik ping telu
Kangenku pengen cepet ketemu
Kenalno Karo wong tuomu
Yen aku Iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun Ping Telu
Lungoku mung kerjo golek sangu
Bakal tak tepati janjiku
Bar tahun baru tak rabi awakmu

Bright : 
Bersama kita kan bahagia
Berbagi cinta selamanya

Home