Esa Risty – Lemah Teles MP3

Esa Risty – Lemah Teles

Listen: 382

Release Date: 18 May 2021




Deskripsi:

Title: Lemah Teles
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Lemah Teles – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Lemah Teles

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak  tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Home