Rena Movies ft Ageng Music – Simpang Limo Ninggal Janji MP3

Rena Movies ft Ageng Music – Simpang Limo Ninggal Janji

Listen: 373

Release Date: 19 May 2021




Deskripsi:

Title: Simpang Limo Ninggal Janji
Contributing Artist: Rena Movies ft Ageng Music
Album: Simpang Limo Ninggal Janji – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Rena Movies ft Ageng Music – Simpang Limo Ninggal Janji

Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen kangenku marang kowe
Nanging pancen pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum mambune isih biso tak rasakne
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene

Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati
Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku nang simpang limo

Home