Denny Caknan ft. Happy Asmara – Satru MP3

Denny Caknan ft. Happy Asmara – Satru

Listen: 5

Release Date: 26 April 2021




Deskripsi:

Title: Satru
Contributing Artist: Denny Caknan ft. Happy Asmara
Album: Satru – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Denny Caknan ft. Happy Asmara – Satru

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem - ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse

Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing, mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

Satru hubungan mung salah pahammu 
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Home