Shepin Misa – Sayangen Sak Senggangmu MP3

Shepin Misa – Sayangen Sak Senggangmu

Listen: 111

Release Date: 22 May 2021




Deskripsi:

Title: Sayangen Sak Senggangmu
Contributing Artist: Shepin Misa
Album: Sayangen Sak Senggangmu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Shepin Misa – Sayangen Sak Senggangmu

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus seno atimu
Kowe tresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung jadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae
Wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus seno atimu
Kowe tresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae
Wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus seno atimu
Kowe tresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae
Wes gawe marem atiku

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae
Wes gawe marem atiku

Home