Shepin Misa – Separo Rogo MP3

Shepin Misa – Separo Rogo

Listen: 185

Release Date: 24 May 2021




Deskripsi:

Title: Separo Rogo
Contributing Artist: Shepin Misa
Album: Separo Rogo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Shepin Misa – Separo Rogo

Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli

Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati

Lilo, aku ora lilo
Nanging iki kudu sing tak tompo, oh

Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku abot rasane kelangan tresnomu
Separuh rogoku iseh ono tresnomu
Jujur ning atiku iseh ra lilo ninggalke sliramu

Home