Syahiba Saufa – Lilakno Lungaku MP3

Syahiba Saufa – Lilakno Lungaku

Listen: 328

Release Date: 24 May 2021




Deskripsi:

Title: Lilakno Lungaku
Contributing Artist: Syahiba Saufa
Album: Lilakno Lungaku – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa – Lilakno Lungaku

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune

Home