Esa Risty – Sri Minggat MP3

Esa Risty – Sri Minggat

Listen: 171

Release Date: 24 May 2021




Deskripsi:

Title: Sri Minggat
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Sri Minggat – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Sri Minggat

Sri, kapan koe bali
Koe lungo ora pamit aku
Jarene ning pasar
Pamit tuku t'rasi
Nganti saiki koe durung bali

Sri, opo koe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono
Koe arep ngono
Loro atiku
Atiku loro

Reff

Ndang balio, Sri
Ndang balio
Aku loro mikir koe ono ning ngendi
Ndang balio, Sri
Ndang balio 
Tego temen koe minggat
Ninggale aku

Yen pancene, Sri
Koe eling aku
Ndang balio, aku kangen setengah mati

Home