Esa Risty – Lintang Angenan MP3

Esa Risty – Lintang Angenan

Listen: 155

Release Date: 25 May 2021




Deskripsi:

Title: Lintang Angenan
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Lintang Angenan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Lintang Angenan

Semilire angin wayah wengi
Sing makili roso kangen iki
Ning kerlipe lintang
Tak titip ne roso sayang
Roso sayang mung ono angenan

Ojo ngomong sayang
Yen bakale kowe ngilang
Ojo ngomong cinta
Yen akhire nggawe luka

Aku karo kowe
Mungkin wis dudu jodone
Wis cukup semene wae
Hubunganku karo kowe
Podo nggolek dalan mlaku dewe dewe

Home