Yeni Inka ft Brodin X Ageng Music – Tragedi Tali Kutang MP3

Yeni Inka ft Brodin X Ageng Music – Tragedi Tali Kutang

Listen: 1

Release Date: 28 May 2021




Deskripsi:

Title: Tragedi Tali Kutang
Contributing Artist: Yeni Inka ft Brodin X Ageng Music
Album: Tragedi Tali Kutang – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Brodin X Ageng Music – Tragedi Tali Kutang


*
Dek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang endi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali, kowe karo aku iki

Nadyan regane, nem ewu
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku, Lha kok mlayu

Opo kurang larang, Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki, Tali kutang...

Iki mas taline tak kondurake
Ngerso bapak ra ngeparengake
Aku dijodoke malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas AntonBasuki, Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, Mesti bali

Tali kutang iki
Tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

Home