Yeni Inka ft. Adella – Tombo Ati (Obat Hati) MP3

Yeni Inka ft. Adella – Tombo Ati (Obat Hati)

Listen: 417

Release Date: 26 April 2021




Deskripsi:

Title: Tombo Ati (Obat Hati)
Contributing Artist: Yeni Inka ft. Adella
Album: Tombo Ati – Single
Genre: Religi
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft. Adella – Tombo Ati (Obat Hati)

*
Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Quran lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo zikir wengi lingkang suwe
Salah sawijine sopo bisa ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

Back to *

Home