Yeni Inka ft Ageng Music – Jaket Iki MP3

Yeni Inka ft Ageng Music – Jaket Iki

Listen: 659

Release Date: 28 May 2021




Deskripsi:

Title: Jaket Iki
Contributing Artist: Yeni Inka ft Ageng Music
Album: Jaket Iki – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Ageng Music – Jaket Iki

Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esem uwis mapagake aku
Mbok lepas jaketmu Njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ning rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres Nganti podho ra ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu Saktenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki Tresnaku tan soyo ndadi

Home