DJ PRAHU LAYAR TERBARU – DJ ACAN RIMEX MP3

DJ PRAHU LAYAR TERBARU – DJ ACAN RIMEX

Listen: 506

Release Date: 29 May 2021




Deskripsi:

Title: DJ ACAN RIMEX
Contributing Artist: DJ PRAHU LAYAR TERBARU
Album: DJ PRAHU LAYAR TERBARU – Single
Genre: All genres
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik DJ PRAHU LAYAR TERBARU – DJ ACAN RIMEX

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto
Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu
Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe
Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto
Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu
Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Home