Happy Asmara – Dudu Dolanan MP3

Happy Asmara – Dudu Dolanan

Listen: 263

Release Date: 26 April 2021




Deskripsi:

Title: Dudu Dolanan
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Dudu Dolanan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Dudu Dolanan

sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

awale gak temu aku ora iso turu.
awan bengi sore isuk kowe      
whatsapp aku.
ora kober mangan.
dadi korban sepikan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung ngguya 
ngguyu.
lek nyatane gak iso ojok diterusne.
mergo motoku sak iki uwes netes        
getih.
wis tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan 
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.

semene caramu cuman nggawe pager aku.
janji- janji palsu amung nggawe awak kuru.
ora kober tandang dadi korban settingan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung 
ngguya- ngguyu.
lek nyatane gak iso ojok diteruske.
mergo motoku sak iki uwes netes getih.
wis tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.

wes tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro...
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku ding tenanan
ati iki dudu dolanan,
ati iki dudu dolanan..
ati iki dudu dolanan.

Home