Loro Ati Official – Sesandingan MP3

Loro Ati Official – Sesandingan

Listen: 553

Release Date: 01 June 2021




Deskripsi:

Title: Sesandingan
Contributing Artist: Loro Ati Official
Album: Sesandingan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Loro Ati Official – Sesandingan

Tembang lagu iki tak gawe nggo kowe
Bukti roso tresno wis mantep aku ro kowe
Siji Panyuwunku mugo biso nyawiji
Urip sesandingan susah seneng dadi sji

Ora bakal ngeliyo mung kowe sing tak tresno
Dadio konco uripku sumpah janji sesandingan karo aku

Reff

Tresnoku iki ikhlas teko ati
Ora bakal biso terganti
Mung kanggo riko siji tresno
Ora ngeliyo

Sayangku iki tulus teko ati 
Tak jogo ora bakal sirno
Urip sesandingan selawase
Bebrayan tekaning mati

Home