Sasya Arkhisna – Ora Iso Lali MP3

Sasya Arkhisna – Ora Iso Lali

Listen: 734

Release Date: 01 June 2021




Deskripsi:

Title: Ora Iso Lali
Contributing Artist: Sasya Arkhisna
Album: Ora Iso Lali – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Sasya Arkhisna – Ora Iso Lali

Lintang ing wengi
Ngelingke ati iki
Kowe sing paling sak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro
Ati iki wes nerimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandhinganku ro kowe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Senajan loro
Ati iki wes nerimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandhinganku ro kowe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Kabeh cen ra iso di lalekke
Tapi carane mung siji ngikhlaske
Mugo ndang cepet oleh gantine
Mergo takdir jodoh wes ono garise

Hoo-oo Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Home