Sasya Arkhisna – Wedi Kelangan MP3

Sasya Arkhisna – Wedi Kelangan

Listen: 195

Release Date: 01 June 2021




Deskripsi:

Title: Wedi Kelangan
Contributing Artist: Sasya Arkhisna
Album: Wedi Kelangan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Sasya Arkhisna – Wedi Kelangan

Yang udane wes teko
Aku ngempet kangen opo kowe keroso
Udan bledek aku wedi
Rak ono sing ngancani
Cepet engalo bali
Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane
Wes ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang-layang
Yang udane wes teko
Aku ngempet kangen opo kowe keroso
Udan bledek aku wedi
Rak ono sing ngancani
Cepet engalo bali
Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane
Wes ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang-layang
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane
Wes ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang-layang
Adoh kowe rasane koyok wong edan

Home